perjantai 20. tammikuuta 2017

Ystävänpäiväsukat 2017

Nyt se alkoi! Ihanaa!
Aamulla ensimmäisenä silmäni avattua muistin, että tänään alkaa ystävänpäiväsukkien neulominen! Pinkaisin äkkiä olohuoneeseen aloittamaan sukkia. Ensimmäisenä vuorossa oli pitsijoustinneule, taas tuli opeteltua uuden tekemistä.

Samalla selailin ryhmästä uusia julkaisuja. Joku ihana ja viisas ihminen oli keksinyt ostaa alkosta viineille tarkoitetun kangaskassin, johon saa kirjoneuleen langat hyvin järjestykseen. Miten mahtava keksintö! Löysinkin kaapista laivalta tuodun viinikassin. Kassi oli niin syvä, että pohjalle piti laittaa jotain täytettä, etteivät langat sotkeennu sielä keskenään. Laitoin pohjalle kolme muuta lankakerää täyttämään kassia.
Normaalisti kirjoneuletta tehdessäni langat ovat aina hirveässä sotkussa, toivottavasti tämä auttaa asiaan.




Nyt olisi vielä tehtävä toinenkin sukan alku ennen huomista ohjeenpätkää :)

 



Minulla tässä siis Novitan Nalle-lanka (valkoinen, pinkki ja graffitiharmaa)
Puikot: 3.0mm koivupuikot


Ovatko muut aloittaneet näitä sukkia? Minkälaisilla väreillä ja langoilla teette?

4 kommenttia:

  1. Tuo kassi on ihan loistava. Voisi tehdä tuollaisen itsekkin. Hyvää kierrätystä :)

    VastaaPoista
  2. Ystävänpäiväsukkia neulotaan täälläkin. (: Mulla on pohjavärinä (se nyt valikoimista poistuva) tummansininen ja kuvioväreinä kirkas valkoinen ja sitten se sellainen jännä monivärinen Taika. Saas nähdä millaiset tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselinkin instasta kuvia, kivan näköiset! Vähän kiinnostais alottaa toisetkin, mutta ensin pitäisi käydä puikko-ostoksilla :D

      Poista