maanantai 16. tammikuuta 2017

Tervetuloa blogiini!

Ajatus omasta blogista on ollut mielessä jo monenmonta vuotta, mutta selkeä aihe ja uskallus on uupunut. Nyt vihdoin päätin rohkaistua ja perustaa blogin käsitellen minulle tärkeimpiä asioita. Eli siis käsitöitä! Vapaa-aikani kuluu joogan ja erilaisten käsitöiden parissa. Rakastan omilla käsillä tekemistä ja valmiin työn näkemistä. Kaikkein palkitsevinta käsityössä on se, kun näkee jotain sinun tekemääsi toisen päällä.

Taimitarhan joulukalenteri 2016
Viimeisin suuri työ jonka olen tehnyt, ovat nämä Taimitarhan joulukalenteri-sukat.
Nämä ovat ensimmäiset kirjoneulesukat (jos Anelmaisia ei lasketa), jotka olen tehtnyt. Jälkikin on hieman sen näköistä, mutta nämä tulikin vain itselleni käyttöön.

Malli on Niina Laitisen suunnittelema ja ohje siihen löytyy Niinan nettisivuilta ja facebookista (https://www.facebook.com/niinalaitinendesigns).

Seuraava Niinan järjestämä KAL on ajalla 20.1-10.2 facebook ryhmässä Ystävänpäiväsukat 2017
Olen jo tilannut langat tätä projektia varten viime vuoden puolella. Innolla jään odottamaan minkälaiset sukat sieltä paljastuvat!

7 kommenttia:

  1. Ronjan käsityöt on hyvä nimi ja löytyy hyvin

    VastaaPoista
  2. Hienot sukat! Hyvä kun vinkkasit ystävänpäiväsukkien "joukkoneulonnasta", pitääpä laittaa puikot asemiin ja katella hollille kivan näköistä lankaa, jos vaikka innostuisin kutomaan muiden mukana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Innolla jään odottamaan minkälaiset sinun sukista tulee! :)

      Poista
  3. Hei, kiva päästä seuraamaan ihan uutta blogia alusta asti. Itse aloitin blogin pitämisen vuosi sitten, mutta en ollut täysin tyytyväinen koska se tuntui sekavalta, enkä kovin usein edes päivittänyt siellä. Päätin lopulta siivota sen ja jättää kokonaan käsitöille ( http://kettujaunissa.blogspot.fi/?m=1 ) Tunnen jo heti jonkinlaista sielunsukulaisuutta aloittelevana käsityöblogaajana. Hyviä blogihetkiä, tosi mukava päästä seuraamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minullakin tämä on vielä niin hakusessa, päätin kuitenkin jo alussa että keskityn vain käsitöihin ettei lähde aiheet rönsyilemään ihan miten sattuu.
      Eilen illalla löysin nettikurssin blogin perustamisesta ja aion nyt käysä sen ennenkuin jatkan enempää. Jäin vaan jumiin tuohon nimenvalinta kohtaan, miten se voikin olla niin vaikeeta! :D

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Tervetuloa blogimaailmaan! (: Mun ohje on se, että on rohkeasti oma itsensä. Oma persoona saa näkyä. Kuviin ja ulkoasuun sanoisin että selkeys on jees. Tervetuloa vierailemaan myös Tavaroiden taikamaailma -blogiin - miun blogin nimi perustuu saman nimiseen YUP:n biisiin... ;)

    VastaaPoista